BMI Tak Cukup, Gadis Ini Kongsi Tips Tambah Berat Badan Buat Si Kurus!

242

Siapa cakap orang gemuk je nak kurus, orang kurus pun nak naikkan berat badan tau!

Setiap orang pasti mendambakan berat badan yang sempurna dan ideal, sama ada lelaki mahupun perempuan

Seorang pengguna Twitter @syuraibrhm telah berkongsikan beberapa tips ringkas bagi menambahkan berat badan

Kalau ya, jom ikut perkongsian gadis ini untuk mendapatkan berat badan ideal.

Sebelum ini, berat hanya 38kg

Jaga makan!

Tip pertama kena rajin minum susu setiap hari!

Kena makan makanan yang menggemukkan seperti keju dan coklat.

So korang boleh la try yang ada masalah susah nak naikkan berat badan ni!

Selamat beramal dan moga bermanfaat kepada semua!

Sumber : Twitter @syuraibrhm